Mars News
News article detail image

Start Maand van het Gebit

31-01-2019

Een hele dag die in het teken staat van het gebit van je huisdier. Dat zou zomaar een dag uit het leven van een Petcare Associate bij Mars kunnen zijn. Onze Associates zijn al dagelijks met dit onderwerp bezig, en één keer per jaar delen ze al hun opgedane kennis met de buitenwereld op het jaarlijkse Tandheelkundig Symposium waar Mars mederorganisator van is. Zaterdag 26 januari vond de 12e editie plaats in het midden van het land. Het doel? Een inspirerende en leerzame dag voor onze belangrijkste stakeholders, de Nederlandse dierenartsen en dierenartsassistenten. Tijdens het symposium zat er 350 man sterk in de zaal.

We gingen dieper in op de productinhoudelijke details van PEDIGREE® DentaStix, maar ook werden er verschillende lezingen over gebitsverzorging bij huisdieren gegeven door nationale en internationale experts. Zo sprak Phil McGenity van het Waltham Centre for Pet Nutrition over de verschillende onderzoeksmethoden om de effectiviteit van gebitsverzorgende producten te testen. Hierin nam hij de wetenschappelijk bewezen positieve resultaten van PEDIGREE® DentaStix. Een zeer belangrijk onderwerp voor Mars Petcare, dat we ook mee kunnen nemen in de in 2018 gestarte Myth Busting Campaign, waarmee we het merkimago van PEDIGREE® DentaStix verder willen verbeteren.

De stands van PEDIGREE® en WHISKAS® werden druk bezocht. Een mooi moment voor Mars Associates om in gesprek te gaan met de bezoekers. In deze gesprekken kwam het belang van de juiste gebitsverzorging bij dieren nog een duidelijk naar voren.

Al met al een inspirerende dag waarmee ook nog eens de aftrap voor de Maand van de Gebitsverzorging komende februari is afgetrapt!

Cookie Settings