MARS IN NEDERLAND
Circle Image

Jack Tabbers, General Manager Mars Nederland


Een brief van Jack Tabbers

Welkom, dank voor de interesse die je toont in wie we zijn en wat we doen. Zoals bijna alle ‘Marsians’ ben ik trots op dit mooie familiebedrijf, dat in Nederland producten voor het hele gezin maakt: van heerlijke traktaties tot volledige maaltijden voor mens en huisdier. Het voelt ook goed om deel te zijn van een team dat iedere dag opnieuw vol gedrevenheid aan de slag gaat. Een zeer divers team dat gedreven en verbonden door Vijf Principes bouwt aan sterke merken die iets betekenen voor consumenten. Ter illustratie: als je iemand vraagt naar zijn of haar vroegste herinnering van chocolade, leidt dat haast altijd naar een dierbare herinnering waarin vaak een van onze merken voorkomt.

Als je door deze website klikt, zul je zien dat samenwerking een terugkerende rode draad is binnen dit bedrijf. We gaan altijd voor ‘win-win’: met klanten, met consumenten, met medewerkers, met de lokale gemeenschappen waar we deel van zijn en met partners in de keten en dat betekent dat we duurzame keuzes maken. Grondstoffen, productieprocessen, de rol die onze producten spelen in de levens van consumenten: onze focus ligt bij de lange termijn. Voortbouwend op de rijke geschiedenis van de generaties voor ons, willen we de komende decennia groeien op een manier waar we trots op kunnen zijn. Als organisatie en als individu.

Als jij ook denkt dat duurzame, gedeelde successen eigenlijk de enige echte successen zijn, dan hoop ik dat je overweegt om onderdeel te zijn van die groei. Als partner of als collega.

Jack Tabbers
General Manager Nederland

Cookie Settings