ONS WERVINGSPROCES
Circle Image

ONS WERVINGSPROCES

STAP 1: CULTURAL FIT

Werken bij Mars betekent dat je niet alleen geschikt bent voor de rol, maar ook voor Mars als organisatie. Onze unieke cultuur, gebaseerd op onze Vijf Principes, is de basis van ons succes. We zoeken voortdurend naar het juiste talent - talent dat onze unieke cultuur zal koesteren en onze groei zal stimuleren. De eerste stap in ons selectieproces is om te kijken of je binnen de cultuur van Mars past en of Mars bij jou past. In plaats van te focussen op jouw functionele ervaring (vaardigheden en CV) zal de aandacht gaan naar jouw en ons DNA met vragen in een gestructureerd gesprek.

De recruiter van Mars zal verschillende vaardigheden beoordelen en je zult de kans krijgen om de Mars-cultuur te proeven.

Bij Mars zoeken we mensen:

  • die onze waarden en principes delen;
  • die ondernemend zijn, initiatief tonen en op ontdekking gaan (nieuwsgierig zijn om oplossingen of antwoorden te vinden in plaats van dingen te zien en er niets mee te doen) want mensen bij Mars geven dingen vorm;
  • die kunnen werken in een informele cultuur (gebruik van voornamen, open kantoorruimte, mogelijkheden tot uitbouwen van loopbaan in andere functie);
  • die een sterke drive hebben en het vermogen om te motiveren;
  • die zich bekommeren om en verantwoordelijk zijn voor hun eigen acties;
  • die vrijheid waarderen en elke kans aangrijpen om dingen te laten werken;
  • die vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid durven nemen en kunnen omgaan met een kader in plaats van een vastgelegde structuur;
  • die zelfkritisch zijn en van zichzelf en anderen kunnen leren.

Dit gesprek zal ongeveer anderhalf uur duren. Zijn we beiden overtuigd van jouw toekomst bij Mars, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek over je functionele geschiktheid en de geschiktheid binnen het team.

FUNCTIONAL / TEAM-FIT INTERVIEW

Tijdens dit interview ontmoet je je toekomstige manager. We praten over je functionele en technische competenties en of deze binnen het team passen. Dit interview bestaat uit een individueel gesprek met je manager en eventueel een business case of technische oefening.

Wij zullen echter niet alleen de vragen stellen. Jij mag ook vragen op ons afvuren: over het bedrijf, de baan, het team, hoe we werken en alles wat je wilt weten over hoe het is om bij ons te werken. Dit gesprek zal ongeveer twee uur duren. En als je indruk maakt, zul je (afhankelijk van de rol) uitgenodigd worden voor een assessment of zul je een aanbod krijgen.

ASSESSMENT

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw talenten en ontwikkelpunten maken we gebruik van een selectie assessment, de laatste stap in ons recruitment proces. Hiermee krijgen we onder andere antwoord op de vraag of je potentie hebt een carrière op te bouwen binnen Mars. Naast potentieel zul je ook beoordeeld worden op 2-6 van onze Mars Leadership Capabilities. Voor onze assessments werken we samen met onze internationale partner Korn Ferry Hay Group. Korn Ferry Hay Group zal zijn bevindingen met jou delen, maar je zult de definitieve feedback krijgen van de recruiter van Mars. Dit assessment zal een halve dag in beslag nemen. Je zult een SWOT-analyse – een analyse van jouw kansen, uitdagingen, sterke en zwakke punten - over jezelf krijgen om je persoonlijke ontwikkeling te sturen – hopelijk binnen Mars.

AANBOD

Gefeliciteerd! Je zult een persoonlijk aanbod van onze recruiter krijgen met je volledige beloningspakket. We selecteren met het oog op een lange betekenisvolle loopbaan, daarom bieden we jou een vast contract aan.

PROFIEL SAMENSTELLEN

Laat ons voor jou werken om jou te helpen voor ons te komen werken.

Deze keer niet de perfecte baan gevonden? Geen probleem. Maak een profiel aan en we zullen al onze recente vacatures doorzoeken om te zien of ze met jouw criteria overeenstemmen. Daarvoor hebben we een paar gegevens van jou nodig. Dit neemt slechts een paar minuten in beslag. We zullen uiteraard al je gegevens vertrouwelijk behandelen en ze zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Wanneer je dit profiel hebt aangemaakt zul je toekomstige vacatures ontvangen die bij jou passen.

Cookie Settings