WERKEN IN ONZE KANTOREN
Circle Image

JIJ BENT HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT

“Once a foodie, always a foodie”. Werken in de voedingsindustrie betekent dat je aan de slag gaat met eten. Iets waar we allemaal van houden. We willen allemaal lekker, gezond en betaalbaar eten. En daarin schuilt een uitdaging, een uitdaging die je prikkelt om het beste uit jezelf te halen.

In Veghel staat, naast de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld, het verkoopkantoor van de Nederlandse Markt. Retailers, Out of Home kanalen, Dierspeciaalzaken, samen vormen ze de klanten van Mars. Met meer dan 150 associates werken we iedere dag aan het vermarkten en ontwikkelen van onze prachtige merken, beschermen we de reputatie van dit bedrijf, organiseren we de logistieke dienstverlening en handelen we vragen en opmerkingen van consumenten af. Kom je werken bij Mars, dan kom je terecht in een wereld die het hart vormt van de Chocolade en Petcare markt. En wie wil dat nu niet?

CARRIÈRE MAKEN BIJ MARS?

Ben jij dat verkooptalent? Heb jij het creatieve marketingbrein dat wij zoeken? Wil jij onderdeel uitmaken van de succesformule die Mars al jarenlang als een van de top FMCG bedrijven neerzet? Bekijk dan snel of we een geschikte vacature voor je hebben.

BEKIJK HIER ONZE VACATURES
Cookie Settings