Stages
Circle Image

KRIJG DE SMAAK VAN ONS BEDRIJF TE PAKKEN

Een van de beste manieren om ons bedrijf goed te leren kennen, en of je dus op de lange termijn een carrière bij ons wilt opbouwen, is via een stage. Bij ons betekent dat niet dat je alleen maar met iemand meeloopt of een paar administratieve taken uitvoert. We vertrouwen erop dat je je eigen projecten kunt leiden en geven je daarbij echte verantwoordelijkheid. Of dat nu betekent dat je je bij het marketingteam van één van onze miljardenmerken komt of dat je ons helpt bij het ontwikkelen van een nieuw SNICKERS-assortiment, de mogelijkheden hier zijn echt eindeloos. Je tijd bij ons kan veel, veel meer betekenen en als alles goed gaat, bestaat de kans dat je na afronding van je studie een permanente functie bij Mars krijgt aangeboden.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK

Onze cultuur is 'work hard, play hard' en aangezien we ons als bedrijf zo sterk op mensen richten, zijn we op zoek naar gedreven en samenwerkende mensen die het verschil kunnen maken en snel dingen gedaan krijgen. Je bent niet alleen goed in het verzinnen van nieuwe ideeën, maar hebt ook voldoende zelfvertrouwen om ze met het bedrijf te delen. Om optimaal van deze mogelijkheden te kunnen profiteren, moet je ook nieuwsgierig zijn en graag willen leren. Zelfbewustzijn en bereidheid om van je fouten te leren, zijn cruciaal voor je succes.

WAT KRIJG JE DAARVOOR TERUG

Bij het begin zul je de rest van je groep ontmoeten en achter de magie van werken bij Mars komen. Waar je ook gaat werken, je bent deel van een team en krijgt de kans om allerlei mensen binnen ons bedrijf te leren kennen. Sterker nog, we moedigen je aan om dat te doen. Hoe meer mensen je ontmoet en leert kennen, des te meer je zult leren en des te meer je zult kunnen bijdragen. En je hebt tegelijkertijd ook nog een sterk ondersteuningnetwerk om je heen. Je komt terecht in een groep met andere stagiaires en je wordt ondersteund door een buddy, je lijnmanager en je team. Je werkt tijdens je periode bij ons ook samen met je lijnmanager aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, voor gerichte ondersteuning, zowel functioneel als persoonlijk.

Cookie Settings