Afgestudeerden & studenten
Circle Image

AFGESTUDEERDEN EN STUDENTEN

Bij Mars bieden we onze afgestudeerden en studenten meteen vanaf de eerste dag een ongeëvenaarde mogelijkheid om in hun rol uit te blinken. We willen dat alles telt wat we doen, of het nou klein of groot is, en dat ons werk een positieve invloed uitoefent op onze klanten, onze leveranciers, onze Associates en de wereld om ons heen. We geven jou de verantwoordelijkheid die je nodig hebt om dat te doen, zodat je nieuwe suggesties kunt doen, nieuwe ideeën kunt delen en nieuwe mogelijkheden kunt aangrijpen. Onderweg krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om aan een spannende en bevredigende carrière bij Mars te beginnen.

VANDAAG STUDEER JE AF. MORGEN GEEF JE LEIDING.

Onze trainee- en stageprogramma's voor afgestudeerden zijn anders dan bij de meeste andere bedrijven. Om te beginnen werken we niet binnen een strak stramien. Als jij denkt dat iets beter of efficiënter kan, horen we dat graag.

Lonend werk, op meer dan één manier

Jouw toekomstige carrière bij Mars is niet alleen gebaseerd op een geweldig programma voor afgestudeerden. Nee, er komt veel meer bij kijken. Hier bij Mars kun je ook profiteren van ons ontspannings- en lifestyle-aanbod, training en ontwikkeling, onze gezondheids- en welzijnsagenda en nog veel, veel meer

Klik hier voor meer informatie over onze traineeprogramma's voor afgestudeerden .

Klik hier voor meer informatie over onze stages

Cookie Settings