Carrière
Circle Image

MARS ALS WERKGEVER

JIJ BENT HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT.

“Bij ons draait alles om jou en jouw ambities”. We zijn niet de enige werkgever die dat zegt, maar wel een van de weinige waarvan de medewerkers zelf dat massaal zeggen. Volgens het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work behoort Mars tot een van de beste werkplekken in Nederland. Mars maakt werk van jouw carrière.

Mars wil groeien. En de beste manier om dat te doen is door individuele medewerkers te helpen groeien in een richting die past bij hun potentieel en prestaties. Er zijn veel voorbeelden van mensen die het van de werkvloer tot de directietafel hebben gebracht, ook al begonnen zij die reis met een curriculum vitae dat je niet direct als reisbewijs zou hebben herkend. Met andere woorden: het gaat om wat je in je mars hebt, wat je laat zien en wat je wilt. Wat je bij Mars vindt is uitdagend, interessant werk. Je krijgt wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en bij Mars vind je de beste mensen om je daarmee te helpen.

Om te kunnen groeien zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich thuis voelt bij een door principes gedreven familiebedrijf. Dat wil werken bij een bedrijf dat om meer draait dan winst maken. Integer en ambitieus talent dat kansen wil krijgen en benutten. Talent dat bijdraagt aan de bedrijfsvoering van een bedrijf dat duurzaamheid stimuleert en tegelijkertijd zelf een prachtige carrière opbouwt. Ons belangrijkste ingrediënt. Ben jij dat?

Cookie Settings