MARS IN DE MAATSCHAPPIJ
Circle Image

Mars en haar omgeving

MARS, WERELDSPELER IN VEGHEL EN OUD-BEIJERLAND.

Mars is als wereldspeler verbonden met netwerken en gemeenschappen over de hele wereld. Dat biedt prachtige mogelijkheden om een verschil te maken. We geven onze medewerkers dan ook graag de kans om dat te doen. Dat doen we op "globaal" maar ook op lokaal niveau. Door middel van vrijwilligerswerk en sponsoring. Meer weten? Bekijk de verschillende initiatieven van Mars hieronder.

Mars is een bedrijf dat beslissingen neemt gebaseerd op Vijf Principes. Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiëntie en Vrijheid. Al generaties lang vormen deze principes de basis van alle keuzes die we maken. En we weten dat ze dat ook de komende generaties zullen blijven vormen. De principes Wederkerigheid en Vrijheid maken dat Mars zich onderscheidt van andere organisaties. Mars gaat verder dan wat je normaal gesproken van een commercieel bedrijf zou verwachten. Als familiebedrijf hebben we de mogelijkheid om voor lange termijn investeringen te kiezen en kunnen we win-win situaties creëren voor onszelf en onze omgeving.

MARS AMBASSADOR PROGRAM
Wereldwijd krijgen alle Mars associates de kans om zelf de wereld een stukje mooier te maken
MARS VOLUNTEER PROGRAM
In Nederland geeft Mars haar medewerkers de ruimte om een bijdrage te leveren aan de maatschappij
SPONSORING
Wij kiezen voor duurzame en langdurige sponsor relaties met enkele partners uit onze omgeving.
MARS AMBASSADOR PROGRAM

MARS AMBASSADOR PROGRAM

Eens per jaar krijgt iedere medewerker van Mars de kans om zich in te zetten voor ontwikkelingsprojecten over de hele wereld. Dat noemen we het Mars Ambassador Program. Je reist af naar een ander deel van de wereld om te helpen met het opstarten en uitvoeren van ontwikkelingsprojecten. Door kennis te delen en relaties te leggen, leer je zelf ook en leveren we een waardevolle bijdrage aan de rest van de wereld.

MEER WETEN? KLIK HIER >>

MARS VOLUNTEER PROGRAM

MARS VOLUNTEER PROGRAM

Mars gelooft in wederkerigheid. Iets terug doen voor de omgeving waarin je werkzaam bent. Dat kan door middel van vrijwilligerswerk. Het opbouwen van een dierenasiel, het meehelpen tijdens een sportdag – noem maar op. Met 1500 medewerkers in Nederland beschikt Mars over een grote groep sterke handen. En vele handen maken licht werk. Daarom krijg je als medewerker bij Mars de mogelijkheid om een aantal dagen per jaar jezelf vrijwillig in te zetten voor de samenleving. Daar zijn we trots op!

SPONSORING

SPONSORING

Wij geloven in het opbouwen van wederkerige relaties. Een win-win situatie. Daarom hebben we langdurige sponsor samenwerkingen met een aantal vaste partners. We kijken uitdrukkelijk naar de link die een partner met onze producten of bedrijfsvoering heeft en de mate waarin de aanvraag maatschappelijk relevant is. Op dit moment hebben wij helaas geen ruimte voor nieuwe sponsor partnerschappen. .

Cookie Settings